Kristi himmelsfärd?

Torsdag, Minns inte riktigt vad som gjordes på dagen men på kvällen umgicks jag med tha grabs, Åsa, Emelie, Dennis, Hanna och Victor. Vi var hos Åsa o softade lite och senare runt 12 stack jag och Emelie hem till mig och kollade lite Harry Potter och somnade sedan.

Fredag, jag och Emelie vaknade hyffsat tidigt och städade iordning mitt rum eftersom min bror fyllde 15. Kvart över 11 tog jag bussen upp till stallet där det fixade o trixades, det hade kommit en ny häst så pysslade lite med henne. Runt 2 stack vi ut med hästarna, red på lilla Loppanlus medans jag höll prinsen i handen det va en lyckad runda utom att killen skadade sitt ben ännu mer och började halta. Synd om han så fick skölja benet med iskallt vatten för att svullnaden skulle lägga sig. Vid 4 tog jag bussen hem och mamma hämtade mig och Emelie vid norra station, vi kom hem och fixade lite tills folket kom. Då blev det fest, inte riktigt ett vanligt kalas om man säger så. Runt 10 kom Dennis och Hanna & efter det stack vi till Victor och såg på film haha. Lordi det va nog den roligaste film jag sett. Kom hem vid ett igen o då va det fortfarande fest. Härlig födelsedag för min bror i guess.

Lördag, vaknade av att jobbet ringde runt halv 9 o frågade om jag ville jobba 10, nice jag var ju mycket pigg och glad. Menmen jag tog mig upp och var där 10. Jobbade till 7 och stack sedan hem och gjorde mig iordning för att möta Miccis, Harda och Sarah. Vi satte oss vid en bänk (haha) sen kom lite annat folk och vi hade en otroligt.

Söndag, vaknade först 8 sen vid 10 och runt 1 stack jag och Emelie till Eurostop där vi kollade runt lite, käkade och köpte hårfärg. Efter det stack vi hem och började fixa med håret, slingade mitt me ljusa slingor men det blev ju självklart lite orangefärgat så ska tona det idag.

Nu sitter jag i skolan och skriver uppsats, ska snart hem och sedan luncha med Jamil innan jag drar till stallet.


prins. =)

Soldis tror jag hon hette ;O nya hästen i af =)

Me & Harda ^

Harda & Sarah :D

Miccis =)

Tja, någon är tjurig

Miccis & me

Allesammans.

Nu orkar jag inte lägga upp mer bilder =)

Puss

/ michelle ♥

09-05-17

Hellu.
Hänt ganska så mycket denna helgen.
I fredags blev det att umgås med Åsa, Emelie, Dennis & Victor. Vi va hos mig, busade med vattenspridare, gick promenad o sen hamnade vi hos Emelie där everything went crazy. Haha fast kul var det.

På lördagen sen så stack jag till stallet runt halv 1 och fixade med lite grejer, gå promenad med min sötnos som e skadad och sen rida Fiola. Inte gjort det innan men de va mysigt. På kvällen sen blev det typ chillfest och det var mycket trevligt.

Idag har jag o pappa slängt grejer från källaren där mitt rum ska göras, finally. Nu ska jag träffa Sofia en stund sen får vi se =)


Loppan =)

Fiola =)

Sweet =D

Puss

/ michelle ♥

booriing

Jag vet jag är hur tråkig som helst som inte skriver så ofta men jag är nere i bergochdahl banan med bloggen nu.
I alla fall har jag kollat på kläder idag i nya H&M katalogen och förmodligen blir det beställning i helgen. Blir nog även fest och grejer så antagligen skriver jag på söndag eller måndag om min helg =D

Puss

/ michelle ♥

09-05-10

God kväll.
Jag & Fia stack till Mc idag. Fick bla. mina kläder, byxorna va lite stora men jag gillar det och skorna satt perfekt, får se hur de blir sen när mina inlägg ska i (y) sen stack vi till henne tittade på lite film sen stack vi till ICA för att köpa godis. Kunde köpa Monster där med huhu. Försökte ju på maxi men nej, de va 18 årsgräns men på ICA fick man! Den gula med smak av äpple, passionsfrukt och ananas. Mkt god =) Sen ville vi träffa Miccis så stack till stan där även Harda, o två boys va. Satt o tog de lugnt o snackade ett tag innan alla stack en efter en. Då hade jag följe med lilla Harda hem och det känns som hon typ varit borta ett halvår :S Har även hjälpt min bror med sin läxa, känner mig så duktig.
Nu ska jag borsta tänderna, läsa min bok o sen nana :D Kanske stallet imon.

Puss

/ michelle ♥

married to the life girl catch the bouquet

Tjaa folket
Seg idag, hade besök igår av en söt person. Vi såg på film o lite sånt även fast vi båda var väldigt sega haha. runt tvåföljde jag en bit även fast jag tydligen inte fick så var hemma runt halv 3 kanske. Såg på någon film och somnade typ lite efter halv 4. Blev väckt av mamma vid 11 och gjorde frukost så nu väntar jag bara på att Sofia ska bli klar för idag ska vi göra något kul!
Men först blir det nog altanen och läsa för mig =)


Saknar min sötnos som e skadad för tillfället =(



Haha tråk. Lev med det!

Puss

/ michelle ♥

Bonaqua

Tja.
Testa den nya Bonaqua Emotion med smak av persika och Aloe vera. Någon bra vitamin med =D
Supergod!



Nu blir de träning.

Puss

/ michelle ♥

09-05-09

Haj haaaj.
(lite wannabe hon Laila Bagge när hon hälsar på ngn i idol, so fun)
Igår va de soft, chilade med Fia efter skolan kollade film fast ja höll på o somna, efter de stack vi till Åsa ett tag såg lite på Navy CIS som jag älskar, i pausen ringde pappa o sa mat så vi fick springa hem för att kunna se programmet. Efter de stack Sofia hem o ja stack tillbaka till Åsa där de blev sådär lite smått irriterande haha.
Nu ska jag skynda mig & klä på mig sen åka med min mami o handla, sen blir de träna lite sen har jag faktiskt no idea :D

Puss

/ michelle ♥

09-05-08

Helluu
Sitter i skolan nu med Eset, vet inte hur de stavas men tror de e rätt :D han lyssnar på musik o ja skriver här. Engelska läraren va ledig så alla har stuckit härifrån. Lucas e också med oss men inte just nu. Kul o snacka med grabben juue. Gymmade i morse. Kvart över 9 med skolan riktigt skönt så nu blir det gymkort igen. Efter skolan ska jag nog dra med mig Sofia hem och äta glass med henne sen ikväll har jag faktiskt ingen aning om vad som händer. Vi får väl see.
Menmen nu måste ja fortsätta på min uppgift, blää.

Puss

/ michelle ♥

Vardagslyx

Tjena.
Klockan är bara typ halv 3 och det känns som den är 8. Började med nationella i Engelska idag, hörövning. Gick inte så värst bra faktiskt.. Frukost och sen nationella i läsövning. Gick väl sådär, kändes som hjärnan stod still men vi får väl se hur det går. Efter det slutade vi och jag & Sofia stack till mig för att kolla film men det blev bilder från balen först. Sen kom Emelie och vi stack till Maxi & köpte glass, grädde, chokladsås, maränger och öhm colakulor. Mixade det och nu tittar vi på Pirates of the Carabbean , vet inte hur de stavas menmen. "Jack Sparrow" e niice!



Emelie fattas dock..

Puss

/ michelle ♥

09-05-05

Tja.
Idag har det hänt väldigt mycket. Började med skola kvart över 12, ny genomgång fast den sista. Nu är det bara o göra klart den plus företaget så e de färdigt. Känns skönt. Efter skolan stack jag och Sofia till mig och lämnade våra grejer och stack sedan till Stenalyckan där idéerna flödade. Vi vill ha kaniner! Som mål i Stenalyckan skulle vi köpa Vanilj Cola på City Gross men de va ju slut. Så istället köpte Sofia 2 Coca Cola Cherry (smakade godis inte alls cola), en grillad kyckling, bröd, potatissallad och chips. Vi hittade en lekplats i Snöstorp o hade en liten picknick samtidigt som 3 små barn gungade o flög in i buskar haha. Jag hade även högläsning i min bok. När vi skulle in till stan sen åkte vi upp till Brogård och fick hoppa av där för det va fel buss. Spelade in lite roliga filmer och åkte sedan till stan för att lämna CV på PFM. Haha de sket sig nog ganska rejält. Efter den lilla incidenten så åt vi glass med maräng swiss (?) på mc. De va gott haha. Sen tog vi bussen till Mickedala och såg Beautiful Thing med Jamil. Söt film asså, har börjat gilla den haha.

Nu ska jag kolla ett avsnitt The Hills sen läsa lite innan jag ska sova.
Men först lite bilder från idag =)






Imorgon blir det högskolan med klassen och efter det får vi se vad som händer =D
JD and Turk <3

Puss

/ michelle ♥

09-05-04

Hejsan hoppsan!
Idag har varit en lugn dag. Vaknade och hade ont i magen. Tog en panodil och skulle ta nästa buss till skolan, men vad gör man? Jo just det. Man somnar om så dum som man är och vaknar typ 10. Det kändes inte särskilt lönt att dra till skolan utan skrev på min uppsats hemma istället. Efter ett tag stack jag ner till stan och mötte Miccis som fixade sina naglar sen åt vi mat. Efter det kollade vi runt i stan och bestämde oss för att kolla på kläder till skolavslutningen och allt gick väldigt bra tills vi provade klänningarna. Det e bara att komma på något nytt! Runt 5 skulle hon jobba och jag gick till Emelie och softade. Någon timme senare kom också Dennis och ah kan ju säga att vi hade kul. Nu ska jag skriva lite arbete o sånt dära sen blir det att sova för mig!

Puss

/ michelle ♥

Valborg och helg

Helluu.
Yes jag vet att jag kan vara hyffsat seg på att skriva men har ju inte alltid ork.

Men i alla fall, Valborg började med skola kl 12 med matte och efter det träffade jag Emelie & vi stack till stranden. Riktigt skönt väder var det. Efter det stack vi hem, fixade oss och jag åkte först till Vapnö där vi direkt körde hem igen. Satt o chillade lite men stack sedan till Timmy på fest. Runt 11 var vi i frennarp för att kolla läget, det va ju ingen höjdare direkt... Så vi stack tillbaka till Timmy och hade det trevligt, tills mina skor försvann. Letade efter dom ett bra tag tills jag och Harda lånade ett par strumpor och en filt av Timmy och började gå hem. Som tur var hittade vi en ledig taxi vid nyhem som körde oss hem billigt.

I fredags sen blev det stranden igen med Emelie där vi träffade Mikkan & Maggan (?) och efter ett tag kom Åsa. Låg där ett bra tag så råkade bränna mig på bröstet. Mycket nice. Drog hem sen och spelade Guitar Hero vi tre grabs tills Åsa skulle möta Erica och jag & Emelie softade hemma med mat o grejs. Senare på kvällen mötte vi Sofiai stan och drog senare till Timmy där dom skulle "chilla" men som sedan blev fest med folket som kom haha. Fast vi nyktra satt ju ute och hade vår egna lilla fest.

Igår blev det stranden med Miccis. Vi bestämde oss för att dra o softa på västra med Victor och efter ett tag kom även Emil, Shqiptar (?) Emelie och Åsa. Runt 5 stack jag och Miccis till Mc och fick mat av Sofia som fick sluta när vi kom så hon följde med mig hem. På kvällen blev det stranden igen. Det blev jag Emil Sofia Dennis Hanna Victor Jim o hans tjej tror jag. Fast de va lite uppdelat haha. Sen ville Sofia hem och det blev liten promenad i Halmstad.

Idag ska ja städa och duscha vad jag vet sen förhoppningsvis iväg. =)



Puss

/ michelle ♥

RSS 2.0