Christina Aguilera vs. Lady Gaga

"Stjärnskottet Lady Gaga, 22, har på kort tid erövrat topplistor och scener världen över. Något som inte ses med blida ögon av comebacksugna Christina Aguilera - speciellt med tanke på att popdivan anser att nykomlingen kopierar hennes stil.
- Fast hon ser ut som en man! pikar X-tina.


När Christina Aguilera gjorde sin comeback efter sonen Max födelse och började marknadsföra sitt nya album "Keeps gettin' better" iklädd futurisk klädstil och dramatisk lugg, var det många kritiker som menade att hon snott nykomlingen Lady GaGas stil.

Glider räkmacka
Men X-tina var snabb med att avförda kritiken, och förnekade att hon skulle ha inspirerats av "Pokerface"-stjärnan. Popdivan påstod till och med att det var hon som var först med stilen.
- Jag visste inte om att den här personen existerade förrän till nyligen, säger Christina enligt Daily Mail. Jag visste inte ens om det var en man eller kvinna.
- Jag har varit i den här branschen så länge, så det är klart att det alltid kommer finnas jämförelser, tillägger hon.
Även om Christina håller masken utåt, skvallrar insatta källor om att sångfågeln är ursinnig över det faktum att Lady GaGa åker snålskjuts på hennes look.
- Hon snor min stil! ska X-tina ha beklagat sig för sitt management.

Smickras över jämförelsen
Men nykomlingen är smickrad över jämförelsen.
- Christina är en så stor stjärna och jag borde skicka blommor till henne, för det var inte många som visste vem jag var förrän jag blev jämförd med henne, säger hon. Det satte mig verkligen på kartan, även om jag så klart inte bara vill bli ihågkommen för Christina Aguilera-skandalen.
Lady GaGa, vars riktiga namn är Joanne Stefani Germanotta, tillägger att hennes klädstil inte bara är ett fashionstatement - det är en livsstil.
- Många säger att vi har samma stil, men det är inte bara en stil - det här är min stil! Jag klär mig såhär jämt. Ni kommer aldrig se mig i matbutiken i flipflops.
Kanske inte flrrän Christina gör det..."

Detta var en artikel från Veckans NU som jag älskar och som jag alltid läser. Där står allt om alla och jag tycker att den är väldigt bra. Läs den!


Christina Aguilera
  
Lady GaGa

Puss

/ michelle

Fredag och Vattenpipa

Hejsan Hoppsan!
Denna dagen har gått ganska snabbt men ändå långsamt på något konstigt sätt :O Började med att vakna ganska sent. typ 8 eller något sådär men gick upp kanske 10, kvart över för jag kom inte upp ur sängen. Vi skulle med bussen 5 över halv så ringde och väckte Jamil och vi kom på att vi inte hinner. Så vi blev körda till snöstorp där vi skulle ha idrott, jujutsu var det o de va kul haha. Gick i det när jag var mindre så kom ihåg en del (; efter det åkte vi till stan och käkade, där träffade vi lite folk också som vi va med ett tag innan vi skulle provträna på Nautilus. Och eftersom det är gratis att provträna på alla andra ställen trodde vi det skulle va gratis där med, men nepp. Det var gratis med instruktör men inte om man är själv haha sjukt. Så vi fick gå hem istället så jag låg bara och slappade i sängen framför tv.n tills Emelie kom. Visserligen fortsatte jag likadant när hon kom menmen. Sen kom Åsa med och vi bestämde oss för att inviga min älskade vattenpipa för detta året. Det tog lite tid för oss att fixa kolen men sen kom det igång och det va väldigt skönt. Lite väl kallt men härligt med vänner, vattenpipa och reggae musik. That's life. Efter det stack vi till Åsa och käkade Tacos för mina föräldrar skulle äta sushi och det ville inte jag ha, blä. Sen stack Emelie men kom tillbaka efter ett tag. Då gick vi ut för vi va rastlösa och var ute i typ 2 timmar. Hade väldigt kul : ) Nu sitter jag här, eller aa ligger kan man säga, i min säng o tar det lugnt. Har faktiskt träningsverk från typ jujutsun konstigt nog men det är bra!
Imorgon blir det klättring på klätterklubben för dom har öppet hus o vi ska dit för vi måste (Emelie typ jobbar). Så ska dit sen vet jag inte o på kvällen blir det bus!


Bild från förra året.

Puss =)

/ michelle

Fettisdagen / härlig vår(?)dag

Hej : )
Idag har det varit nästan fullt ös hela dagen! Vaknade halv 8, var otroligt trött men hasade mig upp ur sängen och gjorde iordning med långsamma moves och kom iväg med bussen 10 över. Hade sen programhantering (ungeffär som datakunskap) där jag också glömde mina vantar :( På lunchen sen fick vi fisk, det var inte så gott men vi var mätta sen frukosten som tur va! Begav oss sedan till biblioteket och under den promenaden hittade vi även ett "gigantiskt" Fia med knuff spel! Vi tyckte det såg roligt ut så försökte förstå hur vi gjorde. Pjäserna och den stora tärningen satt nämligen fast. Men då fick vi denna smarta idé att spela med oss själva. Vi va olika färger och istället för att slå tärningen räknade vi tyst i huvudet "123456,123.." (ja you know what i mean haha) tills någon annan sa stop. Det va nog några som fuskade men whatever. Harda vann & Sofia kom sist :D

Men tyvärr va det inte bra, vi blev sena till lektionen där vi skulle ha föreläsning!!! Eller ja, en kille skulle föreläsa med oss och det visste inte vi så dom hade väntat i runt en halvtimme på oss. Lagom pinsamt.. "/ menmen. Jobbade lagom mycket och efter skolan blev det mc... Sofia bjuder på mat, again! Det va faktiskt gott men blev väldigt mätt så kändes inte bra haha. Sen blev vi hämtade och flickorna och jag åkte hem till mig där vi städade mitt rum. (det kallar jag teamwork ;) Nu är det bara damsugningen kvar får nog göras imorgon.. Sen planerade vi lite skojiga grejer och hade på musik. Hade en typ girl-sleepover fast på eftermiddagen/kvällen. Får bli på riktigt någon gång! Sen när alla stack smet jag iväg till Åsa där jag åt lite (hungrig) och spelade kort innan hon tvingade mig att se Hanniball. Alltid samma sak. Skräckfilm skräckfilm och jag hatar det! Efter att jag kom hem har det bara varit datan.. Geek : ( och fixat med bilderna från idag!


Vår skola har dekoration och där trivdes Miccis och Harda!

Älskade Bergakungen <3 utom vår Jamil då :(

Harda först som vanligt =)

Spelspel *

Städpatrullen nr 1 ! <3

Det var det : )
Nu ska jag ta o sova hade jag tänkt. Är väldigt trött så sov gott alla!

Puss

/ michelle

Sant eller Falskt?

Ännu ett inlägg idag ja.. Men ändå. Behöver skriva nu känns det som. För är faktiskt lite trött på detta. Sånna som snackar så vääldigt mkt skit om någon vän som gjort "massa" sedan går och blir "bästa vänner" igen. Allvarligt jag fattar inte vad dom sysslar med? :S Det låter väl säkert löjligt men är man bra vänner, snackar man bara inte massa skit bakom ryggen bara för att något hänt. Visst typ "gud vad dålig stil av den" blabla. Men att säga massa annat, allvarligare grejer. Då e det ju fan falskt. Både mot den som gjort något och den som personen säger det till? Den andra vet ju antagligen inte ens vad den andra "tycker" eller ah, vad den personen snackar om. Plus att man själv vet inte, eftersom dom är lika bra vänner sen, snackar hon lika mycket om mig då? Och det är skillnad, alla snackar skit om någon, men att vara falsk mot alla för dom tror det blir bättre är fan bara sjukt och sånna personer verkar ha något fel någonstans.

Detta va säkert svårt o fatta för mina förklaringar är kassa ibland. Menmen.. :)

Hoppas verkligen inte fel personer tar åt sig.

Puss :D

/ Michelle

Design !

Nu ska jag fixa iordning min blogg ännu en gång. Inte headern utan allt annat. Så den kommer nog se vääldigt boring ut medans ja fifflar med den :D haha.

2009-02-23

Nemen tjaa! :D
Skrev att jag skulle skriva om mitt lov men förlåt, orkar inte haha. Har haft ett härligt lov med vänner, hästar o allt möjligt :D

Idag har jag då varit i skolan, och i Båstad. Detdu. Åkte dit med Jamil runt 12 kom dit hittade inte någonstans haha. Men vi kom till "centrum" som vi sen fick reda på va det lilla och att det fanns ett stort centrum också. Lyckat. Vi försökte hitta någonstans att äta men noo. Allt öppnade typ 4 haha. Men det fanns ett gatukök. Så vi va nästan nära på att äta där ist. Men då hittade vi "ABBE'S" där hade dom massa olika mat men för oss blev det pizza (a) hihi. Sen blev det stressigt för vi hade köpt tågbiljetter hem typ 20 i tre. Så skyndade oss till stationen men när vi e där; "Tåget är försenat och kommer 3" nemen härligt o sitta där typ 20 min o frysa! Men sen kom vi hem o tog bussen hem, blev en pinsam incident för mig men de skiter vi i nu :D haha. Frös som fan hem o varit hemma runt en timme nu om inte mer, sitter i soffan under mitt täcke men fryser fortfarande.
Äckliga kalla Sverige!!
Vill utomlands nu nu nu !


Jag kanske skrivit lite mer "skojsigt" lite senare det beror på om något kul händer ;)

Pusspuss
/ me, me and me <3

Lov!

Orkar inte skriva något nu, men imorgon har jag tid och ork antagligen så skriver om det jag inte skrivit om då :D haha

Pusselipuss <3

Kulkväll = illamående?

Tjaa ! ska berätta lite om gårdagen :)
Började med att Miccis smsade och väckte mig typ halv 1 o ville in till stan. Jag gjorde mig iordning och va på bussen påväg till stan halv 2. De e fan tidigt.. Så vi kollade runt och jag köpte:
  • Ett svart linne. 149 kr på MQ.
  • Rosa väska. 149 kr på H&M.
  • Diadem/hårband. ca 60 kr på Gina Tricot.
Efter det åt vi på Hello, det var mycket gott! Så aa där försvann alla mina pengar :D haha. Sen ville vi hitta på något på kvällen så då blev det så. Stack till nyhem och träffade Lucas, Alan och Valle. Efter ett tag kom Zebbe o alla utom Lucas stack till Miccis. Där kollade vi Tv o snackade typ. Det va en trevlig kväll i alla fall!

Va hemma runt 2 o slocknade nästan direkt. Värre blev det imorse, vaknade runt 10 av ett hemskt illamående. Kunde inte somna om heller och visste inte vart jag skulle ta vägen. Haha, inte lätt asså! Så jag har tillbringat min dag i sängen utom när jag hämtade min mobil som ja glömde igår. Saknade älskade.



     

Pusspuss :D <3

Alla hjärtans dag in my ass

Nemen tjena :D skrivit mkt nu så ni kanske nt orkar läsa, men läs ändå!
Nu är det såhär va att mitt humör inte är på topp så har ingen lust att sova så bestämde mig för att skriva lite om min härliga "alla hjärtans dag" (vilket är den mest onödiga dag på hela året) menmen. Vaknade o orkade typ ingenting, kvällen innan bestämde ja att ja skulle städa men blev inget med det. Satte på datan efter ett tag o pratade lite om dagen, bestämde att jag skulle möta Sofia och Miccis vid 3 så fixade mig o tog bussen halv. Vi fikade o sånt och efter det bestämde vi oss för att tapetsera om S E B, blev mkt fint och det fångade många människors hjärtan (Y) Sen stack alla hem och jag o Miccis började "planera" kvällen. Sen hämtade dom mig och vi åkte och köpte ved och en tidning. När vi väl va vid skogen skulle vi släpa påsen med ved ända genom skogen o tänkte "detta klarar vi" men nah, kom kanske 200 m sen ringde Miccis sin mamma som fick köra oss ner. Vi startade elden o kände oss hyffsat lyckade, tills den slocknade typ 1 minut senare. Vi ringde folket som sa att dom skulle komma, inget svar och ingen kom. Så vi tog slut på tändvätskan och stack till Miccis. Och ni som blev "bjudna" och sa att ni skulle komma kan ju va jäävligt glada ändå för att vi slösade väldigt mkt pengar på er när ni inte ens kom :D menmen, så vi satt där o snackade lite o kom överens om att vi inte orkade festa utan ville ha pizza. Ringde pizzeria men "köket var stängt" så vi tog oss in till stan o käkade pizza där, o ja fick 20 kr billigare :D det ni! Sen träffade vi folk o sånt på vägen innan vi gick hem o kollade lite på en film som handlade om oss ;)
Såå, tack för en trevlig dag Miccis, för titten på stjärnorna o brasan o allt haha. Och tycker synd om dig Sofia. Och jag är typ både glad och förbannad just nu :D

Pusspuss och Glad alla hjärtans dag in my ass :D

Fredagen den 13.e !

Scary shiit..
Menmen, dagen har börjat bra utom att ja hade en väldig hosta i morse så jag fick ont i ryggen, men tog hostmedicin så nu har jag bara ont i halsen. Åkte till rejmes och bowlade med klassen, jag vann ;) över Jamil i af eftersom vi va lite sena fick vi ha en egen bana :D men tror ja va lite bättre än dom andra med ;) sen åkte vi tillbaka till stan o skolan för o hämta lite papper o jobba med under lovet. Sen stack vi hem o nu kollar jag tv försöker få pappa att ta ut pengar till mig men går ju sådär.. Sen ska jag o Emelie hitta på något men har ingen aning vad :D Även fast jag inte är "skrockfull" är jag ändå lite skraj för fredagen den 13.e så hoppas inget händer :D haha.
Pusselipuss ;D

H&M !

Hejsan Hoppsan!
Idag har det varit en lååång dag :D Vaknade typ halv 11 o stack till skolan halv 12. Åt o så sen hade vi matte och jag fick ju oförberett prov, för mig då. Dom andra visste tydligen menmen. Det gick ju som det gick (dåligt) sen fick vi sluta o ja hade ingenting o göra när ja kom hem. Så smsade min kära kusin o vi bestämde att ja skulle me henne till skolan. Så stack dit o fick va me på hennes bildlektion haha rätt kul ritade en fin bild :D Men den skolan e ju fan förjävlig, ALLT ser likadant ut och miljontalsvägar o blööh. Kände mig borttappad även fast min kusin gick framför o visade vägen. Menmen, sen stack vi till stan o mötte Ronja och Julia så åkte vi alla till Linnéa o babblade o sånt, tjatade om pizza som vi sen fick :D wiie. Men den gjorde inte allas magar glada. Sen åkte ja till stan där ja träffade Jamil mm. :D gick runt lite o åkte sedan hem. Då hade mamma hämtat mina kläder som vi beställt från h&m fast inte alla, lite kläder kommer senare :D så idag fick jag ett par skor, en blus, ett nattlinne, 2 par örhängen och ett läppglans :D Nu ska jag nog se lite tv sen nana : )



Pusselipuss :D

The hills

Nemen tja igen.
Yes, förvånande nog så är jag fortfarande sjuk och ligger i soffan i tv rummet o känner mig nästan halvdöd. Kollade lite på tv i morse men den började cpa sig så bara E-kanalen funkade. Så jag stängde av och läste lite skvaller. Mår man alltid bra av haha. Efter ett tag kontaktade min lilla kusin mig o ja gick ut me henne o tog lite luft. Sen kollade jag på senaste avsnittet av The City, det programmet är faktiskt väldigt bra tycker jag. Fast gillar inte hon Olivia :S menmen. Sen har det bara blivit The Hills för min del, tog bara en liten paus från det nu för att skriva lite ;) håller på att kolla igenom säsongerna så :D Nu ska mina gulliga föräldrar hämta mat sen ikväll blir det bara att slappa mer. Det e så jävla tråkigt och jag får ont i ryggen av o ligga ner hela tiden!
Men ni friska personer får ha de bra : )
puss <3

Header osv?

Jaa, har mixtrat lite med min blogg nu ja. Bra eller dåligt whatever haha. Kanske gör något nytt sen för detta var väl inte världens bästa. Men tycker inte att det ser helt förjävligt ut men vi får se hur det funkar :D

Långt hår?

Tjena
Ligger o slöar i soffan just nu, är nämligen sjuk för ovanlighetens skull... Önskade att ja va frisk och kunde va i skolan nu eftersom Robin ska hålla lektion, som jag inte ville missa.. Igår va jag ju hos farbror doktor och fick stick i fingret :( men inget fel, vanlig förkylning och va tvungen o vilavila. Får inte göra något förrens febern e borta. Därför kommer nog favoritmusketörerna hit när dom vatt i skolan så ska vi äta glass  : )
Men nu när ja ba ligger här o gör ingenting tänker jag faktiskt på mitt hår, som vanligt.. Det va faktiskt långt innan tycker jag, innan jag klippte mig då. Funderar lite på hårförlängning ett tag. Men har svårt för att hitta något eftersom jag inte riktigt vet hur löshår ska vara haha. Så därför undrar jag om någon har förslag på bra hårförlängningar och vad det är för pris? Jag vill inte ha sånt som sitter fast utan sånt man kan ta av : )

                                                 
Såhär var det innan...                                               ...och såhär vill jag ha det :D

Är tacksam om någon har förslag . haha nolifer (;
Puss <3

Gåsdun?

Alltså, detta kanske låter lite löjligt men jag tycker allvarligt talat att det är hemskt. Det dom visar på TV om dom gåsarna som blir plockade levande? Blir asarg när jag ser sånt, vill fan bomba dom som gör det, eller göra samma sak mot dom. Jag låter fan hemsk, men jag har älskat djur i hela mitt liv och alltid typ hatat djurplågeri mer än allt annat. Dom har ingen chans? Dom kan inte göra något mot vad vi kan göra mot dom. Det värsta är att jag sover med duntäcke... Jag vet ju visserligen inte om det är av levande eller döda gåsar men det känns ändå hemskt..

Samma sak med isbjörnarna, dom och pandor har varit mina favoritdjur sen jag var liten och det med klimathotet gör mig riktigt lessen när man ser vad som händer. Och vi kan ändå inte göra något åt det. Jag tror ändå inte att det bara är människors fel, eller på ett sätt ja ett annat inte. Det är lixom vår "natur" att åka buss, köra bil, använda hårspray. Allt sånt gör vi av en vana. Inte alla självklart men ingen kommer ju någonsin få alla att sluta med allt det. Och även fast alla hade slutat nu så tror jag inte att det hade gjort någon skillnad...

        

Shopping och förkylning...

Nemen hejsan allihopa.
Haft en ganska okej dag idag. Vaknade 10-11, käkade o fixade o sånt sen stack till Emelie och vidare till stan. Köpte ett par skor, en stor tröja, diadem, lösnaglar (bara för att? haha) och nagellack. Inte värsta shoppingen men lite i af haha. Och eftersom min jäävla förkylning kommit tillbaka ännu en gång fick jag också inhandla bedövande halstabletter. Efter det blev mitt goda humör lite stört men gick över. Vi köpte sen frallor mm. och fikade hos Emelie. Det va mycket gott : ) sen kom min kära far och hämtade mig och sen kollade vi videofilmer på mig som liten medans ja fixade lösnaglarna. Jag va väldigt söt.. haha kanske låter ego men tycker det ! En riktig ungjävel va jag men söt haha. Efter det hade min förkylning blivit ännu värre så mamma hällde upp kokande vatten + sån mentolsalva :S kommer inte på vad det heter. fick sitta me huvudet över men hjälpte inte alls. mitt ansikte blev bara väldigt blött för det va så varmt och för  ångan. Sen fick jag mat med bearneisesås, som jag inte kände smaken av, självklart.. och efter det stack vi till mormor för nässpray för vårt e slut. Så nu känns det lite bättre : ) ska snart gå ner och äta glass med mamma och min lillebror eftersom papi är på cup. Sen blir det typ film och får se om ja hinner öva lite på dansen med :D
Är också ganska villig om någon vill hitta på något haha. Kan nås på msn eller mobilen :D
Puss & allt : )

Dancehall!

Wiie :D
Jag e på ganska bra humör nu : ) ikväll dansade Jag Jamil och Harda Dancehall och det va riktigt kul :D lite svårt att lära sig stegen i början men de rullade på lite bättre sen. Har så jäävla ont i benen nu o det börjar kännas lite i ryggen, menmen träningsverk har ingen dött av. I hope.. Nu kmr det antagligen bli att dansa hela tiden till nästa vecka bara för det va första gången haha. Menmen nu sitter ja här o dricker te ;) städade mitt rum innan och lääängtar tills vi ska göra om här :D mitt rum kommer bli finfint :) imorgon blir det skytte med hagelgevär på gympan, mkt skojsigt hoppas jag :D sen efter skolan på kvällen blir de mys med mat och film me grabsen : )

Här är lite bilder från gårdagen :D

      

Nu orkar jag inte lägga upp mer bilder.. excuse me. Menmen får ja tråkigt ngn gång kanske ja gör det :D
Puss och snart gonatt honeypiies <3

Puls & "klassfest"

Shena :D
Nu sitter ja ba här o ska snart städa mitt rum, nyss vaknat och snart blir det att dra till Jamil o plugga lite. Igår var vi i skolan och det va ganska roligt, brukar vara det ^ Sen efter det åkte jag hem och pillade lite med datan, skulle egentligen städat men va trött så somnade istället. Vid 4 ringde Jamil mig för att jag skulle vara förberedd till bussen som vi skulle ta kl 5. Jag sov lite till och gick sen upp kvart - tio i 5 och gick till bussen. När vi väl va på Puls fick vi vänta över en halvtimme för han som höll i kursen va sen -.- men det var riktigt kul i alla fall :D Sen kom Jovan och hämtade mig och Jamil och vi stack till Miccis. Gick ut med hennes vovve Dennis sen bara hade kul. Snackade om allt, mest killar när Jamil va nere och pratade med Åsa, men sen blev det dans och allt :D Tack för en riktigt kul kväll alla. <3
Nu ska jag som sagt ta och städa mitt rum, efter det dra mig till Jamil och plugga. Runt 6 söka jobb och halv 8 blir det dans på Puls med Harda och Jamil : )
Kanske skriver mer sen eller lägger in bilder från igår :D
Puss <3

Super helg!

Tjaa.
Jag har inte skrivit på ett tag nu känns det som så nu tänkte jag skriva om min helg : )
I FREDAGS var det ju skolan, hade en jävla otur på morgonen.. vaknade typ kvart över 7, va vääldigt förkyld och behövde mitt nässpray. Letade i heela huset i typ 20 min. Hittade inte det, men så skulle jag slänga något i papperskorgen och preciis, någon hade slängt det i papperskorgen -.- Menmen, sen skulle pappa köra mig till stan för han sa att jag inte behövde stressa till bussen, så går ja ut genom dörren, "pappa, vart fan e bilen?" o då har mamma tagit den. skit bra, så jag börjde gå och kom in till stan på en kvart fyfan. Sen va det klätterklubben på gympan, va inte me så mycket men hade ändå kul. Sen va det engelska och inget speciellt med det. Bara att ja fick reda på att ja ligger på VG (Y) Sen stack jag hem och pappa drog in mig till stan direkt, vi kollade mjukisbyxor, tog en fika, köpte vin (till honom då) sen hem. Helt onödigt. Sen va jag hemma en stund innan jag stack till kusin Linnea. Vi fixade och trixade lite och efter en stund kom Ronja och vi spelade Guitar hero world tour, haha trummorna e sååå tråkiga xD sen kollade vi på Young People Fucking (igen) innan vi beställde pizza som blev lite cp. jajja. Sen började vi titta på flyga drake men den va inget intressant för oss, så vi ringde Jovan o han tog med sig Narem? minns nt va han hette så körde dom oss o köpte chips sen satt vi ba o snackade och spelade mer guitar hero : ) runt 1-2 stack boysen hem och vi gick o la oss i dubbelsängen, myspys. Kollade på motorsågs massaken lr va den heter o ja låg under täcket.. somnade runt 3-halv 4.

LÖRDAGEN vaknade vi 10 i 10 och alla va så jäävla trötta. Började med papper i näsan och lite te innan jag ringde min kära far som hämtade mig. Stack hem, bytte kläder & sånt innan jag hoppade på bussen och stack till Eurostop för att träffa moffa. Fick min födelsedagspresent, eller välja. Jag fick den idag : ) sen så körde han mig hem och jag bara satt o slöade vid datan. Efter ett tag skulle jag bege mig till Linnea igen så duschade o fixade mig. Men när jag kom till busshållplatsen hel, (den går 5 över) så fick jag sitta till kvart över innan ja blev sur o gick hem, sen gick jag halv igen, den går fem över halv. och då kör den förbi HALV, blev asförbannad och fortsatte gå. till en busshållplats längre bort. Sen ville jag ha mitt busskort men nej, hittar inte det men tänkte skitsamma betalar me pengar. Så kom bussen då men fick vänta i stan 20 min -.- sen kom jag äntligen dit och träffade min lilla morbror och så sen så stack dom o festfolket kom. Hade riktigt kul sen vid 12 stack vi till stan o dom försökte få in mig på valentine, så kom in då ja. Hade riktigt kul tills mamma ringde kl 2 o sa att ja skulle hem... så fick skjuts av Bojan (?) och Linnea, Ronja och Robert åkte med. Satt uppe ett tag men somnade runt 4 skulle jag tro.

Idag vaknade jag kvart över 10 av att en viss Sofia ringde och väckte mig xD hon va glad av o säga grattis o trodde hon va först men ne. :D haha tyvärr. Sen somna jag om och mamma o pappa väckte mig runt 11 o fick frukost på sängen (Y) sen kollade jag på Ratatoillie (?) och sen Stomp the yard. Vid 2 sen fick jag klä på mig och städa rummet sen kom gästerna kl 3. Jag fick :
  • Presentkort på H&M
  • Pengar
  • Klocka
  • Jeans
  • Ljus
  • Hudgrejer
  • Nagelgrejer
Tror de va det o jag e faktiskt nöjd, redan beställt kläder på H&M haha. Sen när dom stack lagade vi mat och Åsa åt hos oss : ) vid 8 stack jag till statoil och mötte Jamil innan vi gick till han o spelade Guitar Hero. Faktiskt kul, spelar aldrig längre xD Så nu ska jag typ sova för jag e väldigt trött så imon skola o lite annat grejs : )
Grattis till mig :D
Puss <3

RSS 2.0