Städat!

Detta är ett under. Jag har städat, helt själv. Tog lite tid men jaa.
Ni kommer bli chockade men jag har en tendens att alltid slänga av mig kläderna på golvet istället för o lägga dom i garderoben. Som Sofia sa, det tar 2 sek o lägga i garderoben. Men ne, de går mycket snabbare o bara ta av dom o låta dom va. Ska dock försöka ändra på min vana och jag vill flytta ner i källaren nununu! Lite privat pleease. Plus att pappa har lovat mig ett rum som han ska göra till en garderob, så skynda tack!


Hmm innan städning ja...

Efter. Afroman hamnade i soffan : )

Sladdar, sladdar, sladdar och lite mera sladdar tack?

Haha lite bättre iallafall.

Innanför dörren... Fast det var inte mitt fel.

(y)

Ah i helhet . :S

Syns nt så mkt skillnad på bilden. Men det är mkt finare!

Avslutande bild på min sötnos och högdräktiga Mist. Föl snart :D

Puss

/ michelle ♥

Städning mm.

Tja.
Har suttit ungefär en halvtimme nu tror jag o ba pillat med datan, skulle städa mitt rum för kanske en timme sedan men det blev att kolla i h&m katalogen samt prova min nya bikini . Den blev fin :D haha jag är verkligen hopplös när det gäller städning det är typ det tråkigaste jag vet. Så nu när jag har suttit här och gjort ingenting så har jag blivit hungrig (y) bra tajming va? då e de dax o gå ner o laga mat för städa på tom mage kan man inte göra ;D ska slå in pappas paket också. Huhu mkt bra att det dyker upp saker så jag slipper städa!
Iallafall ska springa ner nu sedan blir det uppdatering när mitt rum e klart. För jag ska städa det sen! Med bilder o sånt. Ni kommer bli chockade...
Jag vill till Göteborg :S

Puss

/ michelle ♥

Tisdag

Hej hopp.
Sitter i skolan just nu med mitt Ice Tea med hallonsmak, mums :D Klar med alla inlämningar och fick reda på att jag ligger på VG-MVG i Entreprenörskap, Företagsekonomi A, Småföretagande A. Känns bra! Vi planerar projektet lite också allt är nästan klart nu och det känns bra. När Jamil är klar med sina inlämningar så ska vi jobba med vårt UF företag, planera lite och så. Idén är bra så tror det kommer gå bra! Snart slutar vi och då ska jag hem till mormor och äta vofflor med henne och kusin :D funny!
Skriver kanske mer ikväll!

Puss

/ michelle ♥

Blogg

Yes, jag har inte skrivit blogg på länge men ska börja ha med kameran till stallet och kommer uppdatera så ofta jag kan med bilder och hur vi tränar och vad vi pysslar med :D Fast kommer inte bara handla om hästar såklart :)

Puss

/ michelle ♥

30 Mars, studiedag!

Tjena bloggäään.
Har nyss kommit hem från stallet mkt trevligt :D Det blev ingen ridning men vi lekte i ridhuset och det gick riktigt bra faktiskt, eftersom jag ska ha Delling som min häst framöver och jag kommer ha hand om honom så gjorde vi lite sammarbetsövningar.
Flytta framdel/framben knappt utan att nudda hästen
Flytta bakdel/bakben utan att nudda och samma sak att backa och gå framåt.
Vi klarade allt nästan direkt : )
Efter det ville Lois testa mig, och jag skulle flytta hästen som står där uppe, sedan klappa honom innan jag släpper honom lös. Sen skulle jag gå därifrån och testet va typ att se om han följde efter. Först stod han bara kvar på samma plats men följde mig med blicken och det betydde tydligen något att han fattar inte vad han ska göra riktigt men att han vill fortsätta "leka" annars hade han stått vid utgången. Så gjorde jag om det en gång till, samma sak. Men nästa gång så tog han 2 steg och sista gången följde han efter mig helt och stannade när jag stannade. Kändes mkt bra :D Han e så söt, rengjorde halva han med ngn konstig sak som tar bort pälsen som dom fäller men hann bara göra halva innan Lois blev otålig. Nästa gång blir det ridning, rejäl borstning och bus i ridhuset :D
Nu ska jag typ iväg till en lägenhet med min kusin :O Får se vad som händer men finns på mobilen!


"Rödpetter" (Glettingur) och Leiknir =)

Puss

/ michelle ♥

Gratis skor!

Vem vill inte ha gratis skor? :D
Bra sida då man samlar poäng och när man fått ett visst antal poäng så får man ett presentkort på valfri skoaffar! :D



Vänner kommer och går

Yeeas.
Det här med vänner är konstigt. Man har några som är närmst, men jag släpper ändå inte in alla närmst. Det var bara en som jag gjorde det med. Frågan är ju bara om man ska fortsätta. Man ser en person som den närmsta, men alla blir äldre, träffar nytt folk, finner bättre vänner. E det meningen att jag ska hitta en bättre då jag med? Eller ska jag fortsätta ha tillit medans den andra vännen inte bryr sig alls? Alla växer ifrån varandra och hittar nya vänner som blir dom bästa har jag märkt. Vänner betyder väldigt mycket för mig men har börjat vara lite försiktig, det är inte alltid som man tror. När man tror något, som är något helt annat. Är det det ordet vänskap betyder? Att man ska va vänner ett tag tills man hittar någon bättre? Riktigt vänskap är för mig att man håller ihop i vått och tårrt och aldrig släpper taget. Jag har t ex förlorat en som var en nära vän, hon bara försvann bort och jag kan tyvärr inte se henne som min vän längre även fast jag bryr mig. Och med andra, det e som ex, finner nya. Finner någon som passar bättre med en själv. Jag har kvar dom vänner jag känner är äkta men det verkar inte som om alla i den äldre vänskapskretsen som känner så. Det finns mycket som har med detta o göra som sårat som fan och det kommer tillbaka så fort något liknande händer igen.

Och detta med vänner och skitsnack blabla. Sånt skiter jag i allvarligt talat. Folk kan komma och säga, den o den säger det och det. Och? Det är inte så att jag gör värsta dramat av det. Vad skulle det vara lönt för? Behövs bara en enkel fråga och man kan hoppas att man får ett ärligt svar. Jag litar inte på alla det gör jag inte och ibland har jag fel då jag litar på någon som sen visar sig vara någon som förstör mest för en. Men vad spelar det för roll? Man lär sig av sina misstag och lär sig vara mer försiktig. I vissa fall visar det sig också att den som kommit och "skvallrat" på vilka som då inte ska va mina riktiga vänner, att det är den personen som ljuger. Men jag känner inte att man ska behöva vara "försiktig" när det gäller ens vänner, om dom personerna kallar sig för mina vänner. Vänskap ska vara något starkt och man ska inte ge upp det direkt. Och man ska inte ta vänskap för givet.

Alla öppnar käften och släpper ut en hemlighet någon gång. Så är det bara.

Puss

/ michelle

I'm mooving

Nope, inte hemifrån. Men ner i källaren! Blir total makeover för det rummet och jag får det precis hur jag vill! hihi. Och då blir jag ännu en som får egen ingång och kan syssla med vad jag vill där nere :O misstolka inte :) Kommer va rätt skönt plus att ja får en sån "walk-in" garderob eller vafan de kallas precis utanför mitt rum. Kommer också bli bra. Sen måste vi bara fixa kylskåpet så har jag ett sånt där nere med :D Är rätt så peppad faktiskt. Vill ner där nununu. Frågan e bara hur rädd jag kommer vara eftersom jag är så otroligt mörkrädd. Får ta dit övernattningsfolk varje dag! :D

Puss

/ michelle

09-03-15

Hejsan
Känner att jag aldrig skriver blogg nu, har knappt någon ork! Tänker inte skriva så mycket idag heller för jag e så himla trött. Va med Sofia i fredags åkte till Pålsbo o träffade lite kul folk.Vaknade kl 8 på lördagen för att åka till stallet kl 10. Härligt med vårväder med! På kvällen umgicks jag med Åsa och vi softade till typ halv 1 då jag halvsov i hennes säng.. Då fick jag gå hem. Idag har jag bara varit hemma typ. Bakade kladdkaka med Åsa o glodde sen på The Hills. Sen på kvällen efter maten gjorde vi guacamole (hur det nu stavas) och åt nachochips. Fick dock ont i magen så dom andra 2 fick äta upp resten. När Emelie stack vid 9 trallade jag och Åsa bort till henne o såg på Beck. Härligt härligt ja som e så mörkrädd. Fick gå hem själv också utan min älskade mobil som är på lagning.. Lagom läskigt tyckte jag. Nu borde jag egentligen lägga mig och läsa eftersom vi skulle ha läst ut en bok till imorgon men jag har bara kommit till typ 3-4.e kapitlet så har pretty much left. Men som sagt, jag orkar inte och då gör jag det inte. Jag sover.
Så imorgon blir de bara Svenska och sedan stan o hitta present till Åsa som fyller år på tisdag!

Puss

/ michelle

School

Hej hopp.
Sitter i skolan nu har näthandel. Denna lektion är inte alls bra för mig, kan verkligen inte jobba! Sitter bara och gör annat. Blä går inte att koncentrera sig som ni märker så skriver jag här istället. Va nyss ute en sväng med Frida och Sofia då tittade solen fram och känns som att våren kommer snart. Härligt! Pratade också om klassresa, åka iväg och sova över så hoppas det blir av för det hade nog blivit skojsigt. Helt onödig information men ja, har tråkigt. Skriver nog senare men måste jobba nu :(

Puss

/ michelle ♥

Intervju

Nemen heej :D
Nu ligger jag jättesköönt i min soffa o bara softilerar yaao (H) ironi.
Menmen varit i Varberg idag, eller aa haha skogen utanför Varberg typ. Fun City på anställningsintervju. Gick riktigt bra kändes det som så dom ringer inom 2 veckor o säger om ja får det eller inte. Fast ska söka mer ändå. :) Haha men de va rätt kul, vi gick o kollade in stället lite o vi hittade först 2 lamor och ngr polacker som skulle bygga ett tak (vilket dom typ tappade på laman) och eftersom Harda inte visste vad en lama va så kanske inte alla gör det så, en lama är typ en kamel utan pucklar som spottas :D Och jag fick då syn på den söta laman och ville klappa. (den söta laman följde också efter oss vart vi än gick inanför staketet) så jag gick fram till staketet men då såg de ut som den bildade en spottboll i munnen eller något så jag sprang därifrån. Men när Jamil pratade med hon chefen pratade dom om laman (som hette Hubert) så hon sa att han va snäll och att han inte tänkte spotta på mig. Så efter vi hade ätit på restaurangen sen så ville ja klappa Hubert igen så han kom fram så fick ja pilla på hans nos (den va mjuk) men då gjorde han ett jäättekonstigt ljud och visade undertänderna med typ jätte underbett plus att hans tänder va gula o typ 10 cm långa så ja fick springa därifrån igen. Sen blev det då buss hem o sen tåg. Härlig dag och när jag kom hem väntade en liten H&M påse så nu har jag fått shortsen och den gulvita bikinin. Bara den leopard bikinin kvar nu :D Fick också en katalog i påsen fast det va med inredningsgrejer och jag hittade ett jättefint kuddfodral som jag blev kär i. Vill göra om mitt rum nuuu!


Kameler...

Min bikini som var otroligt fin och skön på!

Kuddfodral från H&M 29,50 ;- 

Nu ska jag snart äta och sen ut o gå med Harda o Träffa Doll-Darlene o vill mysa.. haha.

Puss

/ michelle ♥

Mobilproblem as always..

Min mycket älskvärda mobil har börjat krångla.. För första gången någonsin och jag som älskade den så mycket. Alltid när alla andras gick sönder funkade min. Men nejdå, den har tydligen gjort sitt tycker den. Började med knapparna för någon dag sedan, touch knapparna då. Funkade inte med skärmen "nerfälld" så fick ta upp o ner den sen funkade dom. För stunden så fick göra det om o om igen. Och nu precis, (jag ligger i sängen och har mobilen precis jämte kudden) så säger Jamil att han ringt och undrar varför jag inte svarar. Hm ne, då har jag inte hört något vilket e väldigt konstigt när ljudet är på. Så han skulle ringa upp igen och då höll jag i mobilen och det typ hackade, man hörde inget, sen så hörde man lite, sen blev det tyst o sådär.
Blev riktigt lessen och insåg att jag saknar min gamla mobil.. Hade använt den istället om inte en viss idiot förstört skärmen. Den mobilen va typ bäst. Gick aldrig sönder, och trodde samma om denna. Men den svek mig.. tyvärr.
Så blir väl att börja kolla efter en ny ännu en gång :S


Ut med denna...

... och tillbaks med denna please!

Menmen nu ska jag nog borsta tänderna sen hoppa ner under täcket igen o ta det lite lugnt tills jag somnar :)

Puss

/ michelle ♥

Loong time ago

Tja!
Min blogg verkar hålla på att dö.. "/ Det var detta jag fruktade tyvärr. Visst är min humör klockren? not.
Menmen. Min helg har varit vääldigt lång plus att jag varit ledig typ en vecka eftersom hela förra veckan spenderades i sängen o va sjuk. Hände väldigt mycket i helgen som jag verkligen inte orkar berätta.
Idag va det bara skolan, stan hem, stan o va me grabsen.
Imon är det anställningsintervju och ja ska försöka skriva efter det!

Puss

/ michelle

-.-

Allt går åt helvete, igen.
Orkar tyvärr inte skriva om det.
Bara åt helvete med allt nu.

Sick again!

Hejsan hoppsan alla friska människor :D
Idag har jag typ inte gjort någonting. Åkte till skolan i vanlig tid men på bussen började jag må illa men sket i det trodde det skulle bli bättre i skolan. Kom dit o de blev sådär, kände mig febrig o sånt. Så vi åt frukost sen åkte jag hem kvart i 10, pallade inte mer. Så stack hem o jag har bara legat i sängen o kollat på
  • Oprah
  • Dokumentär om Michael Jackson
  • Top Model 2
  • Dokumentär om Janice Dickinson
  • Mannen som talar med hundar
  • Cops
  • Jerry Springer
  • 90210
  • ngn serie, tonårsliv ngt. baserad på Juno.
  • L-word
O nu vet jag inte vad jag ska göra. Fortsätta hosta antagligen. Imon blir det farbror doktor för jag har någon konstig hosta som låter cp när jag andas in, gör ont i bröstet när jag hostar o får blodsmak i munnen. Bajs på det säger jag.
Jajja, hoppas ni andra håller er friska och krya!

Puss

/ michelle

RSS 2.0