09-04-30

Massa skumma blandade tankar om allt o alla just nu. Va i stallet idag efter skolan de va nice, lägger in bilder på min bebis imon sen gick jag och Åsa o träffade Alle, Dennis, Rabbe o Ville på kvällen sen kom Emelie!

Skriver mer imorgon för nu ska jag nana.

Puss

/ michelle ♥

Galen lördag

Dagen började med att jag vaknade hyffsat tidigt, stack in till stan med Emelie och köpte mat, mötte Hanna på hello och åkte med henne hem för o käka o byta om. Runt 1 stack vi till stallet o fixade lite sedan vid 3 stack vi ut o red, mycket trevligt men slutade med ett sår på mitt finger, vantar ja tack. Efter det åkte vi hem och jag duschade och gjorde mig iordning. Stack ner till stan sen för att möta Miccis och Sofia innan vi drog till högskolan på en mycket trevlig fest. Lyssnade på musik, dansade och spelade kubb (vilket inte slutade bra) och hade allmänt trevligt. Runt halv 2 kanske tog vi en taxi till stan o åt innan vi blev hämtade och kom hem i säkert förvar.

Idag vaknade jag i normal tid eftersom jag inte kan sova länge längre och låg o tog de lugnt, runt 3 stack jag till Åsa där vi tog det ännu mer lugnt. (efter en lång dag av hårt slappande är det skönt att koppla av) Sen ringde hennes mamma och ville att vi skulle komma bort med frön så då tog vi cyklarna på en tripp till flygstaden för att köpa godis. Fick dock inte köpa en energidryck eftersom man måste ha legg nu :O sick, snart förbjuder dom väl cola med -.- När vi kom tillbaka kom Emelie och ännu senare plingade det på dörren och Dennis kom in, utan förvarning men det blev trevligt.

Imorgon blir det skola, en lektion och efter det stallet och rida Fiola, har inga förhoppningar men får se hur det går.

Snart blir de lägga sig i sängen för att sova men ska först lägga ut lite bilder från igår!


Miccis & Sofia

Folk

=)

Jag & Miccis

08 & Anton

Puss

/ michelle ♥

09-04-26

Tja!
Det va en crazy kväll igår. Ska skriva om det mer sen när jag kommer hem, ska springa iväg till Åsa nu och softa lite men först ska jag härma Miccis med dagens outfit haha.


Söt T-shirt med kanin, fått av mamma och ett par vita Miss Sixty jeans.

sweet.

Puss

/ michelle ♥

09-04-24

Hejsan Svejsan!

Jag har höga förväntningar på denna helgen och jag tror att den kommer bli perfekt!

Idag började dagen med nationellt prov i Engelska. Skriftlit och skrev ganska mycket men blev färdig snabbt. Då bar det av till skolan, hämta T-shirts och sedan dra till torget för att sätta upp tält. Runt 10 kom allt folk och började göra iordning sina tält och sen gick det väldigt fort tills klockan blev tolv och vi hade vår första modevisning på Åhléns. Tycker att det blev väldigt lyckat och allt gick som planerat. Efter modevisningen stack jag och Sofia och åt kinamat som var väldig gott! Resten av dagen var vi i tälten och hade en till modevisning vid 3. Frisörerna fixade också folks hår gratis så jag lockade mitt och fick volym på det och Sofia rakade sidorna. Intressant. Runt halv 5 började vi plocka ner tälten och bära upp sakerna till skolan innan vi fick mat. Gott var det! Nu ska jag göra mig iordning för att sedan gå ner till Kusin som fyller år imorgon =)

Imorgon ska jag också till stallet under dagen för att sedan förhoppningsvis festa med Miccis mm. och på söndag så ska vi äntligen börja fixa med rummet i källaren! Kan knappt vänta, vill ha det färdigt nununu!

Nu ska jag fixa lite grejs yes skriver nog mer imorgon!

Puss

/ michelle ♥

09-04-23

Hallu!
Halmstads väder är riktigt skönt nu och allt flyter på. Endast en hel dag i veckan, fredagar slutar tidigt eller börjar sent varannan dag annars. göttgött.

Vaknade halv 10 idag, helt utan anledning. Började kvart över tolv men nej. Kan tydligen inte sova längre nu för tiden. Vi åkte bussen ut till Hallägra för att ha idrott i gymnastikens hus. Det var mycket trevligt och roligt förutom att jag knappt kunde göra hälften av vad vi skulle pga mina handleder... Efter det va det hem o byta om sen ner till stan med Sofia och Harda för att äta mat. Det blev från hello och åts vid Nissan med lite mys! Efter det bjöd hon också på glass. Det var också gott och för att vi köpte mycket så fick vi kaffe på köpet, som inte var lika gott men tanken som räknas! Efter glassen åkte vi hem och nu sitter jag här. Ska se ett avsnitt av The Hills sedan blir det att åka till dansen. Ska dock inte vara med för jag har så ont i ryggen. Blä!


Sofia och Harda vid Nissan


Glass & kaffe!

Puss

/ michelle ♥

Modevisning

MODEVISNING PÅ ÅHLÉNS FREDAGEN DEN 24/4 KL 12.00 OCH 15.00
SAMARBETE MELLAN JOHN BAUER OCH ÅHLÉNS

SAMT INFORMATION OCH TÄVLINGAR MM. I TÄLT PÅ STORA TORG.



Puss

/ michelle ♥

Rip Lilla Bebis <3

Måste bara börja med att skriva Rip till det lilla fölet som gick bort inatt. Den lilla stackaren hann knappt komma till världen, förlossningen vad jättesvår och fölet klarade sig inte pga att det var för stort. Vi är väldigt glada att mamman klarade sig för det kunde gått illa. Det är bara väldigt sorgligt att vi väntat på denna lilla filur hur länge som helst nu men troligtvis berodde detta på att mamman gick över tiden för mycket.
__________________________________________________________________________

I fredags var det skola med idrott som första lektion, vi körde lite olika boll lekar och brännbollsvarianter och det var jätteroligt. På eftermiddagen sedan så hade vi nationella i Engelska, muntligt. Det gick superbra och alla i min grupp hade minst VG. På kvällen sen stack Jag, Åsa, Emelie och Sofia till en stuga vid högskolan med some grabs sen stack vi in till stan av ngn anledning där jag fick välja mellan en glass eller drink, glass jatack jag kmr inte in på krogen ännu... mucho bra.

Igår vaknade jag kvart över 9 för att åka till stallet kvart över 10 var där till runt halv 6, badade hästar, sprang med hästarna på gården, tvättade borstar, red lite o väntade ett rätt bra tag. Färg i ansiktet fick man (Y) Även denna kväll stack vi till boysen men de slutade inte lika bra. Först va de riktigt ös alla va goa o glada o dansade o skrattade o hade väldigt trevligt. Tills Emelie kommer o berättar att någon snott öl och rotat i Åsas väska. Och blir man sur och är lite påverkad slutar det inte bra. Lite fula ord slank ut lite här och där tills vi sedan började gå hemåt. Slutade med att jag somnade med Harry Potter på TV. De e niice.

Nu är Emelie här och jag tror vi ska äta chokladkaka snart. Efter det blir de nog bara softa chill tills hon ska träna (Y)


Mamma Mist...

Puss

/ michelle ♥

09-04-16

Hejsan Hoppsan.
Sitter vid den stationära datorn för omväxlings skull och stör min mamma med hög musik. Hur mycket jag än sänker så blir hon aldrig nöjd.. Suck..
Vaknade hyffsat tidigt idag även fast jag glömde ställa klockan. Började fixa mig sådär lagom långsamt. Efter ett tag kommer Jamil till mig o jag fortsätter fixa mig så softar vi lite. Vid halv tolv tog vi bussen till skolan där det va lite matte innan mötet. Det gick lite sisådär man blev ju bara irriterad... Efter det blev det ytterst lite matte till innan jag skulle till McDonalds jag va så otroligt nervös så jag fick ont i magen. Men det gick bra, utan att det va så otroligt lamt.. Det va ju bara babbel babbel jag vill ju lära mig! När det väl var klart hämtade mamma mig och vi åkte hem och här sitter jag nu och klockan 7 ska jag och Harda ta bussen till Puls där vi ska dansa Dancehall! skojsigt. Sen får vi se. =)

Puss

/ michelle ♥

Perfekt liv!

Måste bara säga att jag ÄLSKAR mitt liv! Mitt liv är perfekt och jag verkligen lever livet!

Puss

/ michelle ♥

Grillning & film

Hejsan hoppsan hejhejhej som vissa säger ja..
Kom nyss hem från Miccis och bäddat om mig själv i sängen myspys : ) Haha på tal om det! E bara tvungen att skriva, idag på parlamentet va det en snubbe som pratade om just blogginlägg då man ska sova. För att när man är trött skriver man ett inlägg om att man e trött o ska sova men efter det är man pigg igen. Det betyder alltså att man ska sova vid minsta lilla tecken på trötthet. Se där ni. Så gör i alla fall inte jag :D
Idag har varit en trevlig dag! Började med att pappa väckte mig typ 10 och jag kollade kläder o grejer på datan, absolut inte bra som ni såg innan... Efter det åkte jag, mamma och Charlie och hämtade mormor för att sedan åka och äta glass. Jag tog en med 3 kulor; coffee, melon (måste man ha) och Jordgubb/kiwi. Den var faktiskt väldigt god så smaka den! Den va tydligen ny för i år. När vi kom hem tänkte jag lägga mig o glassa (haha?) på altanen men då smsar en viss Åsa och vill till stranden. Javisst varför inte de e väl lika varmt där. Inte. Men där satt vi tills jag inte stod ut mer.Stack hem, kollade tv, Miccis kom och det blev lite mer tv tills det blev mat! Det va grillad lax med potatissallad o vitlökssås, vanligt bröd samt vitlöksbröd, grillad soya korv med bröd + cola. Det var mega gott och jag åt tills jag fick ont i magen. Under middagen terrades min telefon med samtal om att åka till stuga som inte blev av. Får bli en annan gång!
Efter maten stack vi till Miccis och bara softade. Det hände verkligen inget vi segade bara, kollade någon däckare o så sen åkte jag hem o nu e jag ju här så tänkte göra ett "litet" test =)

Lovar du att vara ärlig? Yes!
Du heter: Michelle
Smeknamn: Michan oftast. Skulle bli kallad Exena lr ngt men blev inte av ;D
Låt som när du är ledsen sörjer till? Öhm ingen tror ja. Om det e någon e det "låt oss leva förevigt" med Anton och Affe men klarar inte av o lyssna på den så så blir det inte!
Beroende av: Inget slår mobilen.
Vem behöver du mest just nu: Ehm jaa. John blund?
Vad tror folk om dig? Det e svårt för mig att veta. Förhoppningsvis att jag är snäll och rolig :D och omtänksam för det tycker jag själv att jag är!
Stämmer det? Jadå =)
Vad får du oftast komplimanger för? Ögon i think :S
Vad säger du för att imponera på någon? Lönt o ha ett knep haha
Hur imponerar man på dig? Många sätt! Lättroad om det räknas?
Brukar du skratta för dig själv? Haha ja
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "jag ska gå och lägga mig"
Var bor du? Halmstad, perfekt nu till sommaren
Trivs du där: Ja då
Äger du några converse: Yes! Röda
Sprit, cider, vin eller öl: Cider
Brukar du bli för full: Nej
Vad har du för mobil operatör: Telenor
Är du allergisk mot något: Nepp! Mig själv i så fall eftersom jag är typ förkyld heela tiden.
Har du haft sex idag: nej
Nästa mål i ditt liv: Haha lyckas bra på jobbet xD
Hur svarar du i mobilen: med ett enkelt hallå eller "shalla" ibland haha
Vem ringde du senast? Sofia
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Hon berättade om sin dag på jobbet.
Antal timmar sömn inatt: runt 8
Sov du ensam: Ja
Brukar du komma i tid: Jadå
När mår du bra: När jag har underbara människor runt mig, är i stallet alltså när livet leker
När blev du fotad senast: Innan idag
Hur känner du dig nu: lite seg och snuvig
Vanligaste färg på dina kläder: ingen aning. Vit kanske
Vad tycker du om fötter: hahah blä
Vad saknar du: Faktiskt ingenting :O Hästarna lite
Hade du en bra kväll igår: Jahadå =)
Favorit dryck på morgonen: brukar bli juice i skolan x)
Rakar du benen: Haha ja
När brukar du oftast gå och lägga dig: 12 - 1 kanske
Är du blyg? Oftast ja
Sysslar du med någon idrott: Ridning o idrott i skolan. Förhoppningsvis får jag träningskort snart!
Vill du hellre ha mail än brev: Nej brev e roligare. Mail läser man typ aldrig
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej man kan väl få intresse men inte kärlek
Har du spytt offentligt: det har hänt. Och då menar jag inte endast av något man dricker
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Precis vad alla andra skulle gjort haha
Är du nöjd med ditt liv: Ja
Är du bortskämd: Nej
Vad gör du i morgon: Går i skolan sen vet jag inte
Vad är det värsta du vet? När folk säger att dom ska göra saker, eller lovar och sen inte håller det.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? No idea
Vad behöver du just nu? Sömn och huvudverkstablett
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Hmm.. Jag har faktiskt ingen aning
Vad längtar du till? Roskilde i sommar!
Har du bra vänner och äkta vänskap? japp
Vad använder du för shampoo? Beror på vad mamma känner för att köpa haha
Vad är det finaste du fått? Ingen aning :S
En speciell dag du minns: Ja det finns en dag som jag tyvärr inte minns datumet på
Tycker du om någon just nu: Nja lite halvt kanske
Om fem månader: är jag brun och rik
Du samlar på: haha ingenting
Gröna eller röda äppeln: Gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen: brukar inte ringa folk
Gillar du golf: blä. verkar så extremt tråkigt!
Vilken tid gick du upp idag: Runt 10
Har du sovit i din egna säng inatt: ja
Har du strumpor på dig nu:
Vad ska du göra ikväll: Resten av kvällen/natten? Sova
Är det okej att gråta: jadå
När grät du senast: minns inte :S
Laddar du ner musik och film från Internet: olagligt ju :S men ah ja vet inte jag gjorde innan i alla fall
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Typ shoppat :S Sen hade min pappa tvingat mig ge honom pengar haha. Bara för det är min vinst!
Bär du glasögon eller linser:
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: haha nej
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Beror på. Oftast runt 12
Har du piercing: Öron & navel
Vill du gifta dig: vet inte
Vill du ha barn: nee inte vad ja känner nu
Solar du ofta: Börjar komma igång nu!
Är du bra på att laga mat: haha ibland
Gillar du att dansa: ja då
Är du flygrädd: nej eller jo kanske ibland
Hur vig är du: haha inte så jättevig xD
Vad dricker du helst när du är törstig: vatten
Vilken är din favoritglass: hm vet inte :S
Tror du på ett liv efter döden: nej men man kan ju hoppas. Det märker man ju någon gång
Tycker du om sushi: Blä
Vad äter du helst när du ser på film: gudis
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja. Tillsammand med lilla mig och min lillebror :)
Har du tandläkarskräck: Nej.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska tar nog täten
Vilken ögonfärg har du: Melerade kallas det. Grön blå brun gul typ
Har du någon gång gråtit dej till sömns: nej somnar innan
Biter du på naglarna: dålig vana. Men händer inte ofta längre
Röker du: Ibland
Hur ofta tränar/motionerar du: aldrig nu. Men vill!
Senaste låt du hörde: Prom queen med Lil Wayne
Vad gör du på helgerna: beror på. Oftast hittar jag på något kul med vänner

Puss

/ michelle ♥

Fashiion!

Haha oh god. Fick sånt ryck nu imorse att jag ville kolla på kläder. Kollade på H&M och Ginas hemsida o hittade massa. Jovisst nu när man fått jobb o så så får man extra pengar men inte så mycket haha. Kommer gå utför för mig. För Roskilde går i första hand så dom första pengarna går till det! Måste även köpa en cykel och träningskort, fast det betalar mamsen ;D
Nu ska jag mamma och Charlie åka till glassbaren och äta glass mumsi! Det är så otroligt härligt väder nu så förhoppningsvis blir det grillning lite senare med Miccis bland annat?


Hittade rätt mkt på H&M...

och lite mindre på Gina...

Puss

/ michelle ♥

Första dagen på lovet

Haj.
Är på väldigt dåligt humör just nu, idag har jag varit i stan, hemma och färgat håret. Ska snart dra ut igen inte lönt o va hemma med folk som lever för att gnälla.

Puss

/ michelle ♥

Helg

Helgen har varit superduperskön!

Fredag, fest.
Lördag, fest.
Söndag, bio som var mkt bra.
Såg Män som hatar kvinnor ska skriva mer imorgon men den var riktigt bra och den rekommenderas!

Puss

/ michelle ♥

Underbar fredag.

Hade svinkul igår. Det var väldigt lyckat hela dagen.
Började dagen med simning/livräddning på idrotten, det var faktiskt roligt. Efter det hade vi engelska, allas humör va dock lite sådär halvt dåligt menmen vi fick skriva en liten "uppsats" och sedan sluta. Fast jag o Miccis tog en liten promenad för vi skulle ha utvecklingssamtal. Mitt gick väldigt bra! Den enda kritik var ju inte pga mig. Menmen :D Jag är nöjd. Sen stack jag hem o försökte laga mat, kokade pasta o allt hade en sås jag skulle ha till men när ja skulle hälla på den får ja inte upp burken o ja blev väldigt arg tills jag fick upp den. Ah sen så bytade jag om o packade innan Harda o hennes mamma hämtade mig och vi åkte till Miccis, vi fixade oss och drog sedan till stranden där vi försökte få upp en eld, funkade då och då. Efter ett tag kom ScoutSofia, Zebbe och Alisar och vi satt o hade det mysigt : ) Tyvärr blev det väldigt kallt sen så vi åkte hem till Miccis o fixade lite sen åkte vi till Felix på fest vid högskolan det va trevligt och lyckat. Sen var det stan och det var också väldigt roligt. Fick skjuts av Åsa sen mkt snällt.

Tack alla för en underbar kväll <3

Puss

/ michelle ♥

Torsdag

Helluu.
Idag har det varit en dog för softilaation yes. Började med skola kvart över tolv då hjärnan fick gå i högvarv med alla dessa ekvationerna. Usch. Eller algebra, ah jusste så va de. Så mkt bättre, menmen. Efter det fikade jag med Åsa Emelie och Kajsa på fribergs, åt köttbulle typ ciabatta de va mums. Vi satte oss i solen ett litet tag tills Kajsa skulle till bussen då gick vi dit. När vi kom fram va klockan typ 5 i 4 kanske o vår buss gick kvart över så vi traskade iväg till picassoparken de va sköönt väder yes. Såg some hotties också. Haha min och Emelies crush, so hot. Sen åkte vi hem till mig o rökte vattenpipa de va skönt i solen. 18 grader va de på altanen ;D När kolen tog slut gick jag och Åsa in o halvdog i min säng, vi var trötta. Sen åkte jag och Harda till dansen och det va rätt kul faktiskt denna gången, inte många där och folk i fönstret HAHA de va fan det roligaste jag sett. xD han första killen va roligast som dansade skrattade väldigt länge. Vi dansade inte heller så mycket eller länge för alla va hur sega som helst, utom Lejla haha ah detaljer ska vi inte gå in på, men roligt. :D Nu ska ja ba ta de luugnt så hörs vi kanske sen eller i morgon =)

Puss

/ michelle ♥

Summerday!

Heloo.
Varit på stranden idag. Ville gå ut när jag kom hem så frågade massa folk men Sofia var den enda trogna och ville följa med. Så vi gick dit och det va väldigt varmt och skönt! Satt i uppvikta byxor och linne och glassade lite. Kände på vttnet men ne iskallt, fast Sofia ville plaska runt så det fick hon göra! Efter en stund kom Harda också Fast kanske efter en halvtimme blev det kallt så cyklade vi hem! :D
Nu ska jag ut o softa med Åsa & Emelie. Trevligt trevligt.

April April! inte fått ngt skämt idag : (








Kommer mer sen tror jag :D

Puss

/ michelle ♥

Skatter -.-

Tjaa.
Sitter i skolan just nu med Jamil och äter macka från Hello, man blir typ beroende av Hello när man går på JB, o jag skojar inte :S Dagen börjde med att mamma väckte mig och vi gick ner o gav pappa en av presenterna eftersom han fyller år idag :D Sen halvsov jag till kvart i åtta, klädde på mig och tog bussen 10 över. Vi skulle till Skatteverket på någon föreläsning vid 9 så vi kom på att vi inte skulle hinna äta frukost innan det så vi blev som små dagisbarn ungefär . Så Vår underbara lärare Jocke fixade ner frukost tidigare till oss gratis med :D Det va gott. Sen gick vi till Skatteverket, tråkigt som fan och mina ögon va halvt slutna hela tiden jag va mkt nära på att somna. Sånt jobbigt läge. Men när hon kom till själva skatterna vaknade jag till, helt jävla sjuukt jag hatar skatt! Varför ska man betala skatt till andra än sig själv? Man borde ju skatta till bara sig själv, inte någon annan misslyckad idiot, dom får väl skylla sig själva :S Det är deras problem och inte mitt, nästan exploderade när hon förläsaren sa att hennes lön betalas av skatten.
Jag HATAR skatt!
Nu ska jag o Jamil arbeta lite med näthandeln sen vill jag hem och soova : ) kanske ^

Puss

/ michelle ♥

RSS 2.0