Sjuuk :(

Hej hopp!
Idag har jag haft väldigt tråkigt.. Blev sjuk igår, mådde inte bra alls. Kändes lite bättre när jag vaknade men sov hur länge som helst och vaknade knappt när pappa väckte mig och va hemma på lunchen sa han. Menmen vaknade o åt en bulle så jättehungrig som jag va haha. Sen bestämde jag mig för att titta på VHS så fick gå ner i källaren o leta efter gamla filmer och det blev Lilla Jönssonligan och Cornflakes kuppen något sånt ^ Älskar dom filmerna ;) Sen efter det stack jag och skolkern Åsa till netto för ja skulle ha halstabletter o hon skulle ha grönsaker.. Så blev det halstabletter, chips o energidricka som va tänkt att ha till bio, men nej. Sen när mamma o pappa kom hem så fick jag inte se bion med musketörerna bara för jag hade vatt hemma från skolan. Det va inte för att jag va sjuk utan för att jag vatt hemma :S sjukt. Aja får hyra den sen för tänker inte se den med mamma. Annars har jag bara kollat lägenheter o grejer har typ kommit in i en sån period. Vill flytta nununu till en annan stad o bara leva livet på egen hand. Men får ju vänta.. Imorgon ska jag i alla fall till skolan tror jag, om det inte blir värre för har matte som måste göras. Som tur är har vi sovmorgon till kvart över 12 :)
Puss

Blää

Huhu
Ligger här i sängen nu har typ ont i huvudet verkligen hela huvudet fast det gör extra ont i högra sidan, typ i tänderna på höger sida när ja biter :S koko. Och ont i halsen då. Perfekt asså! Va i skolan idag, först hade vi programhantering, funkade bra. Sen på lunchen va vi med Jamil som köpte tröja. finfint (Y) sen hade vi entreprenör, ska göra powerpoint till imorgon men har bara skrivit vad vi ska säga, ska göra själva powerpointen snart, orkar inte menmen. Sen stack vi till um, fick vänta 100 år -.- sen skolan igen o lägga in datan innan vi stack på bussresa (?) kan man säga. Va runt lite överallt idag med får se hur det går! Haha det roligaste va när vi va på Matgrossisten? kändes som ett asläskigt ställe och fanns verkligen ingen svensk där. Så vi ville inte jobba där kändes lite obehagligt. (är verkligen inte rasist). Annars har det inte hänt så mycket idag.. Menmen, nu ska jag springa ner o ta en kopp te :)
Puss <3

Jooobbigt (haha?)

Tjatja!
Vaknade halv 8 idag, lagom tid till skolan javisst, ringde Jamil men han skulle stanna hemma så fick bli Sofia som tog bussen men hoppade av vid brunnsan för o följa mig. E hon inte för söt ;D I skolan skulle vi bara läsa men blev typ några sidor sen när Jamil kom snackade vi bara med Jockii. Sen erbjöd sig Sofia oss att bjuda på mat så javisst haha vi fick mat :) Sen tog vi bussen hem från eurostop o lämnade dataväska, sedan till stan och um. Efter de stack vi till flygstaden, boriing och efter det Eurostop. Riktigt jäävla jobbig dag att åka buss hela tiden och sen söka jobb ;S När vi va på sista bussen hem så mådde jag riktigt illa och hela vägen från hållplatsen o hem, sprang upp o la mig i sängen släckte lampan o slocknade! (Y) Sedan vaknade typ halv 11 och käkade. Nu ska jag se The Hills i think and then keep sleeping :)
Puss handsome


Sunday

Hii.
Har varit en ganska lugn dag idag : ) gick upp typ halv 10 käkade frukost sen hämtade morfar mig kl 10, skulle jobba lite haha. Va där i 3 o en halv timme sen åkte vi hem. Lite senare följde jag med mamma och pappa o hämtade min bror hos hans kompis o blev lite livat i bilen hem menmen. När jag kom hem sen träffade jag Åsa en stund, myste med vovvarna sen kollade handboll, fast jag somnade lite.. Stack typ 20 i sju för o sedan möta Jamil 10 i. Så stack hem, hann med att få ett utbrott sen kom jag iväg. Kollade big brother hela kvällen o slogs lite, i misstag så mjo. Ont ja. Nu sitter jag bara här och kollar kläder & sånt. Hittat skor som jag kanske får i present (A) happyface. Snart dags ;)
Ha de göött allihopa puuss : )


Our little trip to Brogård!

tja. (:
sitter här under t'äcket nu o äter klubba & bara njuter av värmen..
Idag åkte jag och mamma till Eurostop efter jag vaknat, hämtade först min kamera på expert eftersom den vatt på lagning. Koko kamera ;S sen till själva Eurostop o kollade lite grejer & ja köpte 2 hårklämmor, en rosa och en svart o kom då på att jag verkligen måste klippa mig o vill göra håret mörkade. Menmen. Sen hämtade vi Sofia som jobbat på mc o stack hem. Myste o lite sånt till Sofia för hon skulle duscha & ja kollade tv. Sen stack vi till mig igen innan vi åkte till Brogård för att träffa Timmie och Adam. Jag och Emelie åkte moppe dit, kallt som satan o lite svårt att hitta, men vi kom fram! Då mötte dom oss sedan väntade vi på Sofia som tog bussen själv. Sen snackade vi o så tills ja blev rastlös då stack vi till ngn lekplats o satt där istället. Kallt som satan men alla värmde varandra (A) haha not. Och efter ca 5 samtal från en viss packad Åsna skulle jag o emelie hem, så såg vi några med en moppe o trodde dom snott hennes så emelie skrek på dom haha men det va inte den som tur va. Och likadant som på vägen dit hade vi svårt att hitta.. Körde in på ngn väg med återvändsgränd och sedan ett varv på vägen runt lägenheterna, lyckat xD men tillslut hittade vi och körde hem. Hittade Åsa på "min" hållplats där vi sagt till henne o stanna och hjälpte henne hem för jag e så snäll :) Nu ska jag nog kolla lite The hills och sen sova. Jobba & grejer imon kl 10 så får sova tidigt :D Thanks for a very fun evening allihopa :)
Kyss <3

Goodnight (:

Timmen är över men att tiden läkar alla sår
får mig komma ihåg livet som det börja igår
men från dag ett, förstår jag vad som blev fel
jag medger att jag kanske tog ett felsteg
-men jag är kvar, jag kör på tills jag dör
tills jag vet hur jag gör ska göra det bra för
jag bor i storstan, så med stora ordval
blir jag faktiskt ovan med att skapa blodbad
-jag var inte lika rak på, men det jag tar på
får mig att va så, men nu är det klart så
det är bara för mig att visa min karriär
för det jag kan, har byggt upp denna värld
-jag vägrar att tro fel, jag vägrar att glo ner
så jag ror helt, tills det blir en ordlek
för att få igång min sång, är det brottom
jag håller igång, så jag kommer i form

jag har kämpat mig ut, det är över nu
från dag ett till nu, står jag till slut ut
har klarat mig bra, det är jag glad för
hoppas det fortsätter bra, tills jag dör

vilken väg jag ska gå, har jag redan valt
efter många nätter så skaffa jag flera val
den person jag är idag, är jag stolt över
för jag vet att jag kan mer än jag behöver
-jag är hon som vågar visa vad jag står för
och jag är hon som vågar visa vad jag går för
så det jag åstakommit är att jag kan om jag vill
det är dags för mig, att ändra på min spegelbild
-jag går rakt på sak, för det är så klart
att jag mår så bra, att jag blir så smart
turen har vänt, jag står kvar vid spelplanen
så nu är jag inte den som blir nerslagen
-men det händer ibland att jag kan medge
att förrut hade jag aldrig kunnat lé helt
men nu kan jag, för jag vet vem jag är
det är bara för mig, att ta vara på min själ



goodnight people :) <3


Big brother kväll?

Hejsan :)
Sitter hemma hos Jamil nu, ska alldeles strax försöka ta mig hemmåt.. inte alls lust men måste man så måste man. I alla fall, "försov" mig idag. Vaknade ca 8, ringde Jamil men ingen av oss ville gå till skolan så det blev att säga, nu försover vi oss pusshej. Sen la vi på o somnade om. Sen vaknade vi runt 11 o stack till skolan. Hade engelska och va ganska roligt :D Sen stack jag till Jamil direkt och vi planerade lite för dagen, alltså äppelpaj, film o bara äta oss feta. Då blev det maxi med Jamils papi o köpa stuffs. Så direkt när vi kom hem bakade vi äppelkaka! Mycket gott :D och medans vi väntade kollade vi någon serie jag inte kan stava till men väldigt kul. Annars har vi bara legat och kollat Big brother hela kvällen. Askul : )
Puss Sweets <3

Finally

Yes då har man äntligen börjat blogga då ja! Tänkt på det ett tag men aldrig orkat, men nu med Miccis & Hardas hjälp kom jag igång lite haha. Kanske händer det som hände Sofias blogg, den dog.. Men så får man inte tänka, ska faktiskt försöka skriva lite varje dag! :) Har haft en ganska rolig dag idag, blev väckt halv 11 men kunde inte somna om så fick ett ryck att jag skulle städa rummet (?) eftersom min USB sladd till mobilen var försvunnen, städade ett litet tag sen hittade jag den fint liggande jämte datorn. Underbart.. Sen blev det skolan och ha matte och det är ju som det är. Efter det stan med kusin då jag köpte ett par jeans/leggings ljusa. faktiskt riktigt fina tycker jag :) det blev sen nissastrand och fika med Johannes och Jonathan i ca 10 min innan vi fick stressa oss till Ticket för dom skulle beställa om sin resa allihopa. typ 11 pers o det finns en plats kvar till mig om jag vill ha :D får se hur det blir med det (; Sen hem en stund innan träningen som inte alls va kul. Jobbigt o tråkigt o började må illa menmen. Sånt händer! Blir bara o sitta här o glo tv ikv o fiffla med bloggen i guess (;
Puss på det :)





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0